TPMS JAVÍTÁS ÉS SZENZOR CSERE

Mire jó a TPMS rendszer?


A Tyre Pressure Monitoring System, azaz az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer kettős feladatot lát el. Figyelmeztet minket a defektekre, ezzel jelentősen csökkentve a baleseti kockázatot, és segít megelőzni a túlfogyasztást, valamint az abroncsok idő előtti kopását.

Alapvetően két megoldást kell megkülönböztetni. Az indirekt TPMS az autó blokkolásgátló rendszerének (ABS) adatait használja fel, a kerekek forgási sebességéből következtet a nyomásra. Ez csak mozgás közben képes mérésre, szenzor nincs a gumikban.

A másik, a korszerűbb direkt megoldás. Itt az egyes abroncsok elemes szenzorokkal vannak felszerelve, melyek folyamatosan továbbítják a nyomást, hőmérsékletet és az elem állapotát. 

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

A TPMS javítás összetett folyamat. Magában foglalja a szenzorok kerékbe szerelését, azonosítóval ellátását, és az autó vezérlőjére történő programozást is.

Autószervizünkben több TPMS kezelésére alkalmas műszer is megtalálható, így hatékonyan fel tudjuk tárni a hibák okát, és el is tudjuk hárítani azokat.  

Mennyibe kerül a TPMS rendszer javítása?


A TPMS rendszer hibáit főként a szenzorok okozzák. Ezek darabára nagyságrendileg bruttó 17.000 Ft. A kerékszerelés ára az abroncs méretétől függően 2500-4000 Ft / darab, a szoftveres kód generálás és tanítás egyszeri díja 7000 Ft.

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.