ÓZONOS KLÍMATISZTÍTÁS

Autónk klímája évente legalább egyszer tisztítást igényel, hogy elkerüljük a kellemetlen szagokat, különböző fertőzéseket. Házilagos félmegoldások helyett javasoljuk, látogasson el szervizünkbe, ahol az általános tisztítást egységáron, 6000 forintért elvégezzük önnek.

Az ózonos klímatisztítás lényege, hogy a szellőzőrendszer minden pontján ugyanolyan hatékony, egyedülálló módon 99,9%-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és mikroorganizmusokat. Az alap tisztítás 30 perc aktív üzemből, és 60 perc szellőztetésből áll. 

Ha gépjárműve dohány- vagy állatszagú, ezt a kellemetlenséget is tudjuk orvosolni. Ekkor egy intenzív, 60 perces programmal tisztítjuk a rendszert, melynek díja 9000 forint. Ezt a metódust javasoljuk akkor is, ha autóját most vásárolta, és/vagy sokáig nem használták a klímaberendezését.

Klímatisztítás előtt – a legjobb hatás érdekében – érdemes pollenszűrőt is cserélni, előzetes bejelentkezés esetén erre is lehetőséget nyújtunk. *

(* – Az autó pontos adatai szükségesek ahhoz, hogy a kért időpontra be tudjuk szerezni az alkatrészt. A pollenszűrő árát és beszerelését az ózonos klímatisztítás díja nem tartalmazza.)

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.