ÁTVIZSGÁLÁS ÉS ÁLLAPOTFELMÉRÉS

Átvizsgálás

Gépjármű átvizsgálás szolgáltatásunkat akkor ajánljuk Önnek, ha már meglévő járművének műszaki állapotáról szeretne képet kapni.

Ennek keretében autószerelő munkatársaink szemrevételezik a főbb mechanikus alkatrészek állapotát (futómű, fék, tömítettségek, folyadék szintek, gumik állapota, stb.), és a kezdődő problémákat is jelzik.

A folyamat végén javítási ajánlatot küldünk, így megelőzheti a váratlan és költségesebb meghibásodásokat, illetve fény derülhet a cicergő hang eredetére is.

Az autó átvizsgálás átlagos időtartama kb. 20-30 perc, amit Ön természetesen végig figyelemmel kísérhet.

Átvizsgálás: bruttó 7500 Ft

 

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

Állapotfelmérés autóvásárlás előtt és után

Állapotfelmérés szolgáltatásunk egy átfogó vizsgálat sort jelent, melyet használt autó vásárlása előtt, az eladó jelenlétében érdemes elvégeztetni!

Tartalmazza a futómű, kipufogórendszer és a fékrendszer ellenőrzését, a motor szemrevételezést és számítógépes diagnosztikáját is. Egyúttal az autó külsejéről sem feledkezünk meg; a karosszériaelemek állapotát, sérüléseit, a festék rétegvastagságát, illetve a gumiabroncsok kondícióját is ellenőrizzük.

Akár százezreket is megtakaríthat, ha a purhabbal kozmetikázott küszöbökre, a hibás komfortmodulra, vagy az autó árvizes kalandjára még a vétel előtt fény derül!

Az autó állapotfelmérésének időtartama kb. 60-90 perc, amit Ön és az eladó is végig követhetnek.

A feltárt hibákról tételes javítási ajánlatot készítünk, mely kiváló alku alap lehet egy kölcsönösen előnyös vételár megállapításához.

Állapotfelmérés: bruttó 15000 Ft

 

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.