SZOLGÁLTATÁSOK

Sok éves tapasztalattal és professzionális felszereléssel várjuk ügyfeleinket autószerelő műhelyünkben.

Széles körű szervizszolgáltatást nyújtunk, korrekt áron.

Átvizsgálás és állapotfelmérés

Autóvásárlás előtt áll? Frissen vásárolta autóját, és szeretne teljes képet kapni annak műszaki állapotáról? Vagy egyszerűen csak tervezhetővé tenné meglévő autója karbantartását?

Átvizsgálás és állapotfelmérés szolgáltatásiank erre nyújtanak megoldást.

TPMS szenzor csere és beépítés

A Tyre Pressure Monitoring System, azaz az abroncsnyomás-ellenőrző rendszer hármas feladatot lát el. Csökkenti a baleseti kockázatot, segít megelőzni a túlfogyasztást, valamint az abroncsok idő előtti kopását.

TPMS szenzor beépítéséhez, tanításához és cseréjéhez is rendelkezünk mindennel.  

Futómű javítás

Kopog, nyikorog vagy ropog a fotóműve rossz úton? A kormány kitekerésekor nyöszörgő hang hallható? Fekvőrendőrön áthajtáskor koppan az autó hátulja? Foglaljon időpontot, és vizsgáltassa át futóművét! A futómű működése jelentősen kihat az úttartásra, ezért a futómű javítás biztonsági kérdés is!

Műszaki vizsga és felkészítés

Műszaki vizsgán autónknak számtalan, jogszabályok által előírt feltételt kell teljesítenie. Műszaki vizsga felkészítés szolgáltatásunk keretében autóját átvizsgáljuk, és szükség szerint javítjuk is.

Amennyiben az autó vizsgára alkalmas, ezt teljes körűen le is bonyolítjuk Önnek.

Gumicsere és gumihotel szolgáltatás

Az abroncsok biztosítják a négy tenyérnyi fizikai kapcsolatot autónk és az úttest között. Ezeken múlik, időben képesek leszünk-e megállni a zebra előtt, vagy bevenni a következő kanyart. A téli-nyári gumicserében is állunk rendelkezésre.

Gumihotelünkben a az abroncsok tárolását is biztosítjuk.

Fék javítás

A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen a jól karbantartott fékrendszer. A fék javításánál rutin feladat a fékbetét-, féktárcsa- és fékolajcsere, valamint a rendszer többi elemének felülvizsgálata és javítása. Szakszerű munkavégzéssel gondoskodunk róla, hogy biztonságosan autózhasson.

Kuplung javítás

Autónk kuplung, avagy tengelykapcsoló rendszere az állandóan forgó motor leválasztását biztosítja a hajtáslánc többi eleméről. Az elromlott kuplung megfelelő javítása és alkatrészeinek cseréje nélkül nem tudnánk sebességet váltani, vagy járó motorral várakozni a piros lámpánál. A kuplung meghibásodása miatt mozgásképtelenné is válhat az autó, ezért ha hibát észlel, ellenőriztesse!

Ózonos klímatisztítás, klímafertőtlenítés

Autónk klímája legalább évente egy tisztítást igényel, hogy elkerüljük a különböző fertőzéseketm és kellemetlen szagokat.

Nagy teljesítményű ózongenerátorunkkal vegyszermentesen tudjuk fertőtleníteni a klímarendszert és az utasteret.

Motordiagnosztika és motorjavítás

Ha autója hibakódot jelez, szokatlanul vagy rendellenesen működik, motordiagnosztika keretében időben feltárható a probléma forrása. A motorjavítás során ellenőrizzük a kapcsolódó alkatrészek állapotát is, így megelőző karbantartás is végezhető.

Szervizünk erőssége a minőségi, teljes körű motorfelújítás.

Kipufogó javítás

A hibás kipufogórendszer nem csak megnövekedett zajjal, üzemyanag fogyasztással és károsanyag kibocsátással járhat, akár költséges katalizátor csere, vagy motorfelújítás is lehet a vége a kipufogó javítás halogatásának.
Ha rendellenességet észlel, vizsgáltassa át autóját szervizünkben!

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.