MŰSZAKI VIZSGÁZTATÁS

A hazánkban forgalomba helyezett autók először, új korukban 4, majd utána 2-2 évre kapnak műszaki vizsgát. Ennek ismételt megszerzése egy szigorú szabályrendszer szerint történik.  Szolgáltatásunk keretében elvisszük autóját egy vizsgaállomásra, ahol megkapja a vizsgát igazoló iratot, gépjárművét kérésre házhoz is visszük önnek.

Érdemes figyelembe venni, hogy nem magánszemély tulajdonos / üzembentartó esetén a kérelemhez csatolni szükséges a szervezet bizonyos dokumentumait (társasági szerződés, alapító okirat, cégkivonat) és a képviseleti jogosultságot (aláírási címpéldány, aláírásminta) igazoló dokumentumot is.

Magánszemély esetén a Személyi igazolványra,  Lakcímkártyára, a gépjármű forgalmi engedélyére van szükségünk, illetve az autónak rendelkeznie kell érvényes kötelező felelősségbiztosítással.

A vizsgálat során ellenőrzik az autó fékrendszerét, futóművét, kipufogórendszerét, a világítóberendezések működését.  Fontos, hogy az autón ne legyen komolyabb korrózió, illetve nagyobb sérülés, illetve a kerekek, gumiabroncsok is megfelelő állapotban legyenek. A biztonsági öveknek is működőképesnek kell lennie.

Ma már a környezetvédelmi ellenőrzés (zöldkártya) is a műszaki vizsga részévé vált, itt a károsanyagkibocsátást vizsgálják. 

      office@car-go.hu

      Hétköznap: 08.00- 17.00

      1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.