GARANCIA

A CAR-GO Autószervizben igyekszünk mindent megtenni, hogy az autók javítása hatékony és gördülékeny legyen. Sajnos a legnagyobb körültekintés és legjobb alkatrészek felhasználása mellett is előfordulhatnak problémák, elég csak az autógyártók által előírt visszahívásokra gondolni.

A jótállási, azaz garanciális igény érvényesítését a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet, és a 249/2004. (VIII. 27.) Kormány rendelet szabályozza. Az NGM rendelet alapján “a vállalkozásnak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze.”  (5. §)

Amennyiben az elvégzett javítás után bármilyen problémát tapasztal, vegye fel velünk a kapcsolatot, és igyekszünk soron kívül orvosolni a hibát!

Ilyen esetben a cserealkatrészt saját költségen, rövid határidőn belül biztosítjuk, így a garanciális ügyintézés ideje alatt is nyugodtan használhatja autóját.

Hozott alkatrész esetén csak a beszerelés szakszerűségére tudunk garanciát vállalni, és alkatrész hiba esetén a munkadíjat is meg kell téríteni.

Autószerviz garanciális feltételek

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.