Autószerviz

Milyen céllal jött létre a Car-Go autószerviz, illetve milyen szolgáltatások elérhetőek a Car-Go autószerviznél?

A CAR-GO Autószerviz a Bedenek és Bedenek Kft. égisze alatt működik, mely főtevékenységét tekintve reklámügynökségi feladatokat lát el, már 2010 óta.

A saját szerviz igénye 2017 végén merült fel bennünk, miután a munkánkhoz használt autóink szakszerűtlen, és rendszeresen időben tolódó javítása már a feladataink ellátását veszélyeztette. Elsődleges célunk a saját flottánk színvonalas karbantartása volt, és a fennmaradó kapacitást szerettük volna annyi külső ügyfeles javítással kiegészíteni, ami biztosítja a műhely hosszú távú fenntarthatóságát. Ebből kelt életre a Car-Go autószerviz, ami ma már napi szinten szolgálja ki az ügyfeleket, akiknek biztosítjuk a minőségi, és a vállalt határidőben elkészülő szerviz-szolgáltatást.

A szolgáltatásokat tekintve a következők állnak rendelkezésre:

  • Állapotfelmérés és átvizsgálás
  • Motordiagnosztika és motorjavítás
  • Autószerelés és javítás
  • Futómű javítás
  • Fékjavítás
  • Kuplung csere és javítás
  • Kipufogó csere és javítás
  • Autóklíma tisztítás
  • Gumicsere és gumihotel
autoszerviz-car-go-kep
Mit nem fog megtenni A Car-Go autószerviz, egy kis plusz reményében?

Minden autószerviz rendelkezik egy bizonyos kapacitási határral. Ez a Car-Go autószervizre is igaz. Mivel szoros időbeosztással dolgozunk, így hiába jön egy „Most azonnal, ha kell, rá fizetek még!” ügyfél. Ha nincs éppen szabad időpontunk, nem fogjuk vállalni, hiszen ezt csak úgy tehetnénk meg, ha más ügyfél időpontját eltolnánk és ezt nem fogjuk megtenni. Ez nálunk alapelv, amitől cégünk nem fog eltérni. A másik alapelvünk, ami szintén ügyfeleink belénk vetett bizalmának megőrzéséről szól, hogy olyan alkatrészeket nem „javítunk”, ami egyébként nem hibás, vagy nem szorul cserére. Az elégedett ügyfél fontosabb, mint a zsiványsággal szerzett pénz.

Mit kap az ügyfél, ha a Car-Go autószerviz szolgáltatásait választja?

A Car-Go autószerviz napi időbeosztással dolgozik, ennek köszönhetően nincsenek üres járatok. Ennek a rendszernek köszönhetően olyan autószerviz szolgáltatást tudunk biztosítani, aminek köszönhetően az autó fölöslegesen nincs parkoltatva. Az egyeztetett időpontokra kényesen oda figyelünk, a vállalt határidőket betartjuk. Ez alól csupán abban az esetben lehet kivétel, ha az átvizsgálás során az ismert problémán túl egyéb alkatrészek hibáját, vagy sérülését észleljük. Ebben az esetben természetesen egyeztetjük a lehetőségeket az ügyféllel, úgymint anyag-szükséglet, munkadíj és munkaóra igény.

A Car-Go autószerviz árképzése és tudás szintje:

Valamennyi munkatársunk képzett, megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkeznek, ami garantálja autószervizünk magas minőségű szolgáltatását. Fontos számunkra, hogy ügyfeleinket megfelelő tanácsadásban részesítsük. Az árképzésünket tekintve nem arra törekszünk, hogy mi legyünk a legolcsóbbak. A minőségi szolgáltatásnak ára van, és azt is figyelembe kell venni, hogy az alkatrészek tekintetében is a megfelelő minőséget kínáljuk. Véleményünk, és persze tapasztalataink szerint sok esetben többe kerül hosszú távon egy gyenge minőségű alkatrész beszerelése.
Természetesen előzetes árajánlatot adunk, így mindenki számára biztosított a lehetőség azt nem elfogadni.

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.