MŰSZAKI VIZSGA ÉS FELKÉSZÍTÉS

Műszaki vizsga felkészítés

 

Műszaki vizsgán a gépjárműveknek különböző követelményeknek kell megfelelniük, ezért mindenképpen érdemes előzetesen átnézetni szervizben az autónkat. Ez a szolgáltatásunk egy teljes körű állapotfelmérést jelent az autó műszaki állapotára vonatkozóan. Ilyenkor megvizsgáljuk az esetleges hibakódokat, futóművet, fékek állapotát, világítás működőképességét, szélvédők állapotát, ablaktörlők állapotát, hangjelző (kürt) berendezését, a kipufogórendszert, üléseket, biztonsági övet, majd a gumiabroncsok és felnik állapotát, valamint minden egyéb lényeges dolgot, amit a műszaki vizsgán ellenőriznek. A műszaki vizsgát személygépjárművek esetében újonnan forgalomba helyezett autóknál négy év, ennek lejáratával kétévente kell megújítani.

A világító berendezéseknek működniük kell, amelyet ellenőrzünk: helyzetjelző, tompított fényszóró, távolsági fényszóró, ködfényszóró, ködlámpa, tolatólámpa, irányjelzők. Lámpabúrák nem lehetnek töröttek, repedtek. Átnézzük a futómű állapotát, gumiperselyeket (szilenteket), lengéscsillapítókat (gátlókat), gumi porvédőket, alvázat. Szemrevételezzük a karosszéria állapotát, esetleges korróziókat, rozsdásodásokat. Kipufogó rendszer állapotát is megvizsgáljuk a motortól, a kipufogó hátsódob végéig. Motortérben lévő esetleges olajfolyást, vízfolyásokat megkeressük a probléma forrását és orvosoljuk a hibát. A gépjármű átvizsgálása után, ha úgy ítéljük meg, hogy alkalmas a műszaki vizsgára, akkor levizsgáztatjuk az autót. A sikeres vizsga után értesítjük a tulajdonost, hogy elviheti az autóját.

     
Szolgáltatás Bruttó ár
Műszaki felkészítés és vizsgáztatás 31000 Ft
Javítás óradíja 14500 Ft
Javítás óradíja, hozott anyagból 14500 Ft
ECU hibakód kiolvasás/törlés 7000 Ft
Autó tárolás, a 3. naptól 3000 Ft / nap

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

Műszaki vizsgáztatás

A világító berendezéseknek működniük kell, amelyet ellenőrzünk: helyzetjelző, tompított fényszóró, távolsági fényszóró, ködfényszóró, ködlámpa, tolatólámpa, irányjelzők. Lámpabúrák nem lehetnek töröttek, repedtek. Átnézzük a futómű állapotát, gumiperselyeket (szilenteket), lengéscsillapítókat (gátlókat), gumi porvédőket, alvázat. Szemrevételezzük a karosszéria állapotát, esetleges korróziókat, rozsdásodásokat. Kipufogó rendszer állapotát is megvizsgáljuk a motortól a kipufogó hátsódob végéig. Motortérben lévő esetleges olajfolyást, vízfolyásokat is feltérképezzük és megkeressük a probléma forrását, majd orvosoljuk a hibát. A gépjármű átvizsgálása után, ha úgy ítéljük meg, hogy alkalmas a műszaki vizsgára, akkor levizsgáztatjuk az autót. A sikeres vizsga után értesítjük a tulajdonost, hogy elviheti az autóját.

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.