FUTÓMŰ JAVÍTÁS

Futómű javítás

A gépjárművekben található futómű az úttartást, a rugózást, lengéscsillapítást, kormányzást, fékezést biztosítja. Magába foglalja a kerekeket, felfüggesztést, rugókat, lengéscsillapítókat, lengőkarokat, kormányművet és a fékrendszer bizonyos elemeit is. A kerekek, különböző részegységekből állnak, amelyek bármelyik meghibásodása a futómű meghibásodását jelenti. Ez lehet a gumiabroncs, kerékpánt, keréktárcsa, kerékagy, kerékcsavarok, kerékcsapágyak, tengely, tengelycsonk. A kerékfelfüggesztés a kerekek és a karosszéria közötti kapcsolatot biztosítja. A kerék felfüggesztés is különböző elemekből áll, amelyek a lengőkarok, csuklók, rudak, gumiperselyek, (szilentek). A megfelelő kényelmi érzetünkért a rugózás felelős, amely részelemek a rugók, lengéscsillapítók, stabilizátorok és a mozgáshatároló rugalmas elemek.

A futóművét szervizünkben díjmentesen ellenőrizzük. A futómű diagnosztikánk során leellenőrizzük a gumik kopottságát, felfüggesztés állapotát, lengéscsillapítók esetleges meghibásodását, gumiperselyek, szilentek elérettségét, porvédők kiszakadását ellenőrizzük. Javítás során minőségi alkatrészeket használunk fel.

  • Különböző búgó, kopogó hang menet közben
  • Stabilitás, irányíthatóság lecsökkenése
  • Kanyarban irányíthatatlanná válik az autó

Felkészült autószerelő csapattal, professzionális felszereléssel és megoldás orientált szolgáltatással várjuk.


Márkafüggetlen autószerelő műhelyünk a 1116 Budapest, Fehérvári út 144. szám felől közelíthető meg, és az udvarban balra leghátul, a kék épület mögött található.

Hívjon most!

office@car-go.hu

Hétköznap: 08.00- 17.00

1116 Fehérvári út 144. 12-es épület.